Ouderinformatie

Ziek melden en verlof

Vanaf maandag 31 januari ’22 8.00 uur kunt u uw zoon/dochter ziek melden via het Magister-account op uw smartphone of pc/laptop. In de bijlage treft u een handleiding.
Het kan zijn dat u in de app (smartphone) even moet uitloggen en opnieuw aanmelden voor de nieuwe functionaliteit zichtbaar wordt. In het geval u via de pc/laptop uw melding wilt maken, wordt na (opnieuw) inloggen de functionaliteit zichtbaar.

Voor het doorgeven van een eventuele positieve COVID-test kunt u gebruik maken van het veld “opmerking”.

Via Magister kunt u alleen een ziekmelding doorgeven. Voor andere meldingen neemt u zoals gebruikelijk telefonisch contact op met school (0229-236344). Daarnaast blijft telefonisch ziekmelden mogelijk.

Wanneer uw zoon/dochter bij bijv. de ortho, fysio etc. een afspraak heeft vragen wij u gebruik te maken van het absentieformulier.
Dit formulier kan bij de conciërges worden ingeleverd. Bij de conciërges kan ook een geprint exemplaar van het absentieformulier opgehaald worden.

Handleiding:

ziekmelden via Magister-account

——————————————————————————————————————————————————————-

Bestellen sportkleding

Op de Copernicus sporten de leerlingen allemaal verplicht in hetzelfde gele shirt, dit om gelijkheid/uniformiteit te creëren.  Bestellingen kunnen worden geplaatst in de webshop van de school: https://copernicus.clubwereld.nl Twijfelt u aan de maat kijk dan naar de gefotografeerde modellen met lente en maat informatie, zo kunt u met meer zekerheid in 1x juist bestellen. Is dit nog altijd niet voldoende kan er gepast worden bij Duijn teamsport op de oude veiling 24 te Zwaag.

Optioneel kunt u een bijpassende short en/of bedrukking van naam of initialen bijbestellen. Vaak handig zodat je er zeker van bent welk shirt van jouw is.

Er is ook een actieset prijs (TIP!) samengesteld voor een shirt/short/naam rug en initialen (eerste letter voor en eerste letter achternaam).