Image
Welkom in de brugklas!

Op onze school draait het om jou!

De Copernicus SG is een school voor mavo, havo en vwo en genoemd naar wetenschapper Nicolaas Copernicus (1473). Net als Copernicus houden wij van leren en nieuwsgierigheid. We vinden het belangrijk dat jij je eigen grenzen kunt verkennen en verleggen, om zo uit te vinden wat het beste bij je past. Copernicus ontdekte dat de aarde om de zon draait. Op onze school draait alles om jou! Ga je mee op avontuur?

Verleg je grenzen

Op de Copernicus SG

Op onze school weet je waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, kun je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. 

Leren LEREN

De overstap naar de middelbare school is spannend. Op de Copernicus krijg je daarom vanaf de eerste dag goede ondersteuning. Je mentor neemt je stap voor stap mee en leert je hoe je het beste je schoolwerk kunt aanpakken. Dat doen we met onze eigen methode: leren LEREN. Elke leerling krijgt daarbij een eigen Copernicus-schoolagenda. We bieden veel structuur in de onderbouw, zodat je in de hogere jaren steeds zelfstandiger kunt plannen en leren.

Kom kennismaken!

Wanneer ontmoeten we jou?

Try outs!
Proef van het dagelijks leven op de Copernicus
Meer informatie

Informatieavond

Speciaal voor ouders van leerlingen uit groep 8

Meer informatie

Open dagen

Ontmoeten wij jou op de open dag?

Meer informatie

24/7 geopend

Via onze online rondleiding nooit voor een gesloten deur!
Online rondleiding

Brochure

Uitgebreide informatie over de brugklas op de Copernicus
Naar de brochure
Contact
Vragen? Neem dan direct contact op met Jaloe de Vries!
Contactinfo

Testimonials

Wat onze leerlingen zeggen...

Priscilla

“We hebben een leuke klas en we hebben elkaar al goed leren kennen tijdens de introductieweken, waarbij er snel een klik was. De docenten zijn super aardig.”

Steven

“Ik heb veel energie en dat moet er soms even uit. In de Sportklas kan dat, want ik heb zes uur in de week sport. Naar de ski-reis in klas 2 kijk ik het meeste uit!”

Aimy

“Wij hebben een hele coole mentor! Hij heeft hier ook op school gezeten als leerling en hij weet goed wat wij meemaken en kan ons dus goed helpen.”