Image
Welkom in de brugklas!

mavo | havo | vwo
Op onze school draait het om jou!

De Copernicus is een school met een fijne sfeer, waar je mag zijn wie je bent! We zijn een openbare school en elke leerling is welkom. Op de Copernicus bieden we onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau.
Speciale aandacht is er voor het plannen en organiseren van je schoolwerk, daar hebben we zelfs de methode "lerenLEREN" voor. Daarnaast kies je zelf in een flexibel rooster al vanaf klas 1 een aantal keuzevakken. Check it out!

Verleg je grenzen

Op de Copernicus SG

Op onze school weet je waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, kun je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. 

Leren LEREN

De overstap naar de middelbare school is spannend. Op de Copernicus krijg je daarom vanaf de eerste dag goede ondersteuning. Je mentor neemt je stap voor stap mee en leert je hoe je het beste je schoolwerk kunt aanpakken. Dat doen we met onze eigen methode: leren LEREN. Elke leerling krijgt daarbij een eigen Copernicus-schoolagenda. We bieden veel structuur in de onderbouw, zodat je in de hogere jaren steeds zelfstandiger kunt plannen en leren.

Kom kennismaken!

Wanneer ontmoeten we jou?

Persoonlijke tour

Proef samen met ouders de sfeer

Boek hier je tour

Aanmelden 2022-2023

Meld je voor 18 maart bij ons aan

Schrijf je direct in!

Filmpje

Bekijk hier filmpjes over onze school

Ga naar YouTube

24/7 geopend

Via onze online 3D tour nooit voor een gesloten deur!

Online rondleiding

Brochure

Uitgebreide informatie over de brugklas op de Copernicus
Naar de brochure
Contact
Vragen? Neem dan direct contact op met Jaloe de Vries!
Contactinfo

Testimonials

Wat onze leerlingen zeggen...

Priscilla

“We hebben een leuke klas en we hebben elkaar al goed leren kennen tijdens de introductieweken, waarbij er snel een klik was. De docenten zijn super aardig.”

Steven

“Ik heb veel energie en dat moet er soms even uit. In de Sportklas kan dat, want ik heb zes uur in de week sport. Naar de ski-reis in klas 2 kijk ik het meeste uit!”

Aimy

“Wij hebben een hele coole mentor! Hij heeft hier ook op school gezeten als leerling en hij weet goed wat wij meemaken en kan ons dus goed helpen.”

Volg ons op social media!

Tiktok

Volg ons op Tiktok!

Instagram

Volg ons op Instagram!